HTP Тренболон ацетат цена 10 амп x 100 mg. Виж по-голямо

Тренболон ацетат / Tren-Acetate HTP

Tren-Acetate HTP е качествен Тренболон ацетат на добра цена! Trenbolon е силен стероид, с мощно анаболно и андрогенно действие, известен още като Параболан. Тренболон ацетат HTP е бърза версия на Трена и води до бързо повишение на силата и чистата мускулна маса.

Повече детайли

82,00 лв

Информация за Тренболон ацетат / Tren-Acetate HTP

Тренболон Ацетат HTP е качествен препарат, който е лабораторно тестван и отговаря напълно по състав и съдържание.

Trenbolon Acetate съдържа анаболният стероид Тренболон с добавен естер Ацетат, който има полу-живот 3 дни. Това прави препарата с бързо действие и налага по-честото му инжектиране.

Производител: HTP
Опаковка: 10 ампули х 1 мл (100 мг / 1 мл)
Активно вещество:Trenbolonе Acetate
Полуживот: 3 дни
Време на засичане в тялото: Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят, че Тренболон може да бъде открит и засечен в тялото до 4 месеца след последния прием, въпреки че действието му е свършило отдавна.
Водна задръжка: Trenbolonе НЕ задържа вода в тъканите.
Ароматизация: Не проявява ароматизация. 

Тренболон ацетат е най-силния инжекционен стероид, известен по фитнес залите като Трен или Параболан. Той е силен андроген, със също толкова силни анаболни свойства. 5 пъти е по-силен от Тестостерона. Подходящ е за бързо натрупване на мускулна маса и сила, а също и за чистене и намаляване на подкожните мазнини. Обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Тренболона е много по-анаболен и по-андрогенен от Тестостерон или Дианабол, но има една важна разлика - той не се преобразува в естроген. С него не се забелязва подпухване, но въпреки това мускулатурата е обемна, суха и плътна. Това наистина е едно уникално съединение, тъй като масовите стероиди, в повечето случаи проявяват ароматизация (или други проблеми, свързани с естрогена). С тренболон ацетат не трябва да се притеснявате за странични ефекти свързани с естрогена. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса придобита по време на цикъл с Тренболон Ацетат HTP ще бъде много твърда и дефинирана. Притеснения за поява на Гинекомастия са неоснователни ако това е единственият използван стероид в цикъла, затова няма нужда да се примат антиестрогени.

Странични ефекти:
Тренболон ацетат е доста по-мощен от тестостерона и има три пъти по-силен ефект, милиграм за милиграм. Въпреки че не ароматизира, подобно на другите анаболни стероиди, и тук може да се очакват странични ефекти, като мазна кожа, агресивно поведение, акне и ускорен косопад при тези които са предразположени към него. Андрогенният характер на Trenacet e много рисков за жените, шансът за вирилизация сa изключително високи с такъв силен андроген.

Прием и дозировка:
Tren-acetat се приема чрез мускулно инжектиране. Оптимална доза е 200-300 мг седмично, достатъчна доза за значително увеличение на чистата мускулна маса и сила, което обикновено е комбинирано с завидна загуба на мазнини и увеличаване на мускулната дефиниция.

 Пълна информация за Тренболон

Подобни на TrenAcetat-100 препарати:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Тренболон ацетат / Tren-Acetate HTP

Тренболон ацетат / Tren-Acetate HTP

Tren-Acetate HTP е качествен Тренболон ацетат на добра цена! Trenbolon е силен стероид, с мощно анаболно и андрогенно действие, известен още като Параболан. Тренболон ацетат HTP е бърза версия на Трена и води до бързо повишение на силата и чистата мускулна маса.

Споделете вашето мнение за продукта