ТриТрен - Три Тренболон цена 180 мг в 1 амп. Виж по-голямо

TRI-MED (Три Тренболон) 180 мг / 1 амп.

Tri-Med е Тренболон смес от 3 естера. Съчетание от бърз и бавен тренболон. Три тренболон е силен анаболен препарат с високи андрогенни свойства, но не ароматизира и не причинява странични ефекти свързани с естрогена. Три Трен води до бързо повишение на силата и чиста мускулна маса. Подходящ е както за релеф, така и за качване.

Повече детайли

45,00 лв

  • за 5 ампули
  • за 10 ампули

Информация за TRI-MED (Три Тренболон) 180 мг / 1 амп.

Търговско име: TRI MED
Цена: 86 лв.
Опаковка: 10 ампули (180 мг / 1 амп.)
Производител: Bioniche Pharma 
Активно вещество: 

  • Trenbolone acetate 60 mg
  • Trenbolone enanthate 60 mg
  • Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate 60 mg

Тритрен или Три тренболон цена от Bioniche pharma.

TRI MED Bioniche наричан още Тритренболон или Три Трен, представлява Тренболон с добавени 3 естера - Ацетат, Енантат и Хексахирдобезилкарбонат. Този състав от естери позволява на препарата да действа бързо (от момента на инжектиране) и същевременно дълго време (до 2 седмици). Това позволява да се избегне честото инжектиране, като инжекциите може да се правят през по голям период от време.

Тренболон е един от най-мощните инжекционен стероиди, известен сред фитнес средите още и като Параболан. Той е 5 пъти по-анаболен, и 5 пъти по-андрогеннен от Тестостерона.

Въпреки силният си андрогенен характер, Тритренболон не ароматизира и с него не може да се очакват странични ефекти свързани с естрогена, като задържане на вода и гинекомастия. Затова той е подходящ за бързо качване на чиста мускулна маса и увеличаване на силата. Много добро приложение намира в цикъл за релеф, чистене и намаляване на подкожните мазнини. Обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Aнаболният ефект на този препарат е много сходен с този на популярните анаболи, като Тестостерон или Дианабол, но има една важна разлика - Тренболон не се преобразува в естроген. Поради което с него не се забелязва подпухване, но въпреки това мускулите стоят обемни, но сухи и плътни. Това наистина е едно уникално съединение тъй като масовите стероиди в повечето случаи проявяват ароматизация (или други проблеми, свързани с естрогена). С Тренболона не трябва да се притеснявате за подобни странични ефекти. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с Три-тренболон ще бъде много твърда и дефинирана. Ако това е единственият препарат използван в цикъла, притеснения за поява на Гинекомастия са неоснователни, затова няма нужда да се примат анти-естрогени.

Странични ефекти:
Три-Трен е доста по-мощен от тестостерона и има три пъти по-силен ефект, милиграм за милиграм. Въпреки че не ароматизира, подобно на другите анаболни стероиди, с него може да се очакват странични ефекти, като агресивно поведение, мазна кожа или акне. Възможнен е ускорен косопад при тези които са предразположени към него. Високият андрогенен характер на съединението e много рисков за жените, шансът за вирилизация е изключително висок.

Прием и дозировка:
TRI MED  се приема чрез мускулно инжектиране. Оптимална доза е 150-300 мг седмично, достатъчна за значително увеличение на чистата мускулна маса и сила, което обикновено е комбинирано с завидна загуба на мазнини и увеличаване на мускулната сепарация и дефиниция.


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

TRI-MED (Три Тренболон) 180 мг / 1 амп.

TRI-MED (Три Тренболон) 180 мг / 1 амп.

Tri-Med е Тренболон смес от 3 естера. Съчетание от бърз и бавен тренболон. Три тренболон е силен анаболен препарат с високи андрогенни свойства, но не ароматизира и не причинява странични ефекти свързани с естрогена. Три Трен води до бързо повишение на силата и чиста мускулна маса. Подходящ е както за релеф, така и за качване.

Споделете вашето мнение за продукта