Oxy-Med Bioniche - Анадрол / Анаполон 120 таб x 50 мг. Виж по-голямо

Анадрол / Анаполон 120 таб x 50 мг Oxy-Med Bioniche

Oxy-Med известен като Анаполон или Анадрол 50, е най-мощния анаболен стероид на таблетки, използван в културизма и силовия трибой за бързо качване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

98,00 лв

Информация за Анадрол / Анаполон 120 таб x 50 мг Oxy-Med Bioniche

Анадрол / Анаполон:
Цена:
 105 лв.
Търговско име: OXY-MED
Опаковка: 120 таблетки (50 мг / 1 таб)
Производител: Bioniche Pharma
Активно вещество: oxymetholone

Подобни продукти

Oxy-Med Bioniche Pharma е анаболен стероди с активно вещество Оксиметолон. По фитнес залите и сред спортните среди е по-известен като Анаполон или Анадрол 50. Това е един от най-силните орални препарати за бързо покачване на мускулна маса и сила, но също така и един от най-токсичните за черния дроб.

В сравнение с Тестостерона, Оксиметолон има 320 % по-силно анаболно действие и е с 45 % по-андрогенен от него. Така че, Анаполон е способен за кратко време да покачи драстично мускулната маса, обем и сила.

Въпреки че препарата не ароматизира силно в естроген, той задържа значително количество вода в тъканите. Това е добре за сухожилията и ставите които са подложени на голямо натоварване от бързия прираст на сила. Анадрол силно повишава протеиновия синтез и усвояването на хранителните вечества. Той увеличава броя на червените кръвни телца, като по този начин мускулите успяват да поемат повече кислород. Това води до повишена мускулна издръжливост и позволява високо интензивна тренировка.

Анаполон дава предимно количество и обем, а не качество. Той много бързо може да ви напомпа и да порастнете, но ако не се използва правилно, също толкова бързо може да отслабенете.

Прием и дозировка

Нормален прием е от 1/2 до 2 таблетки (25 мг до 100 мг) дневно в цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100 кг., дозата може да е до 150 мг, но за не повече от 4 седмици!
Anadrol 50 бързо насища рецепторите и скоро след приема му покачването на мускулн а маса спира. Тогава или трябва да се увеличи дозата, или да се използва в комбинация с друг анаболен стероид.

Анаполон: комбиниране с други анаболни стероиди

Анаполон обикновенно се комбинира с Тестостерон, Анавар, Параболан, Дека-дураболин или Примоболан. Но ако сте податливи на естрогенните страничните ефекти, за предпочитане е да го използвате само в комбинация с ниско андрогенни препарати, а не с тестостерон например, понеже и двата препарата са силно андрогени стероиди и при комбинирането им страничните ефекти се увеличават. Популярна практика след спирането на Анаполн, е да се продължи с Метан, тестостерон енантат или сустанон 250, сред професионалистите е много популярна комбинацията му с параболан и сустанон.

Странични ефекти

Anadrol е много ефективен за бързо качване на мускулна маса и сила, но в същото време той най-силно натоварва чрния дроб. Препарата е 17-алфа алкилирано съединение, което го предпазва от разпада му в черния дроб за да може по-висок процент от веществото да навлезе в кръвния поток след перорално приложение. Трябва да се знае, че 17-алфа алкилираните анаболно / андрогенни стероиди могат да бъдат хепатотоксични. Продължителен прием с висока доза може да доведе до увреждане на черния дроб.

Anadrol трябва да се използва от напреднали атлети, достигнали някакво развитие или тези които вече имат няколко стероидни цикъла зад гърба си. Той не се препоръчва за възрастни културисти или атлети, тъй като те са по-чувствителни към страничните ефекти на стероидите, и вероятността от увреждане на черния дроб се увеличава.

Общи: нарушена чернодробна функция, промени в кръвната картина.

Противопоказания:
Анаполон Не трябва да се приема от хора с: свръхчувствителност към препарата, рак на простатата и аденом, рак на гърдата при мъже, тежка атеросклероза, нефрит, нефротичен синдром, чернодробни и бъбречни функциунални нарушения, остър и хроничен простатит, бременност, период на лактация до половото съзряване.


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

В момента няма потребителски мнения.

Споделете вашето мнение за продукта

Анадрол / Анаполон 120 таб x 50 мг Oxy-Med Bioniche

Анадрол / Анаполон 120 таб x 50 мг Oxy-Med Bioniche

Oxy-Med известен като Анаполон или Анадрол 50, е най-мощния анаболен стероид на таблетки, използван в културизма и силовия трибой за бързо качване на мускулна маса и сила.

Споделете вашето мнение за продукта