Намалена цена! Цикъл с Тестостерон и Метан за начинаещи Виж по-голямо

Цикъл с Тестостерон и Метан за начинаещи

Цикъл с Тестостерон и Метан в умерени дози е много подходящ за начинаещи бодибилдери. Цикъла с тестостерон и метан има за цел да увеличи мускулната маса и силата, като очакваните резултати са прираст на маса от 6 до 10 кг.

Пакетна цена: 144.80 лв. - спестявате 19 лв. 
- Тестостерон енантат - 1 флакон
- Метан Negen - 100 таб.
- Прегнил 5000 iu - 1 бр. 
- Кломид - 1 бр.
- Нолвадекс - 60 таб.

Повече детайли

144,80 лв

164,40 лв

-19,60 лв

Информация за Цикъл с Тестостерон и Метан за начинаещи

Това е примерен цикъл с Тестостерон и Метан за начинаещи. Той може да се изпълни и с други продукти, на други производители. 

Цикъл за покачване на мускулна маса и сила с Тестостерон и Метан (Метандиенон) е подходящ за начинаещи, които не се притесняват от инжекции и търсят добри резултати. Един силен и добър първи цикъл за начало на тези които са решили да градят големи мускули.

Тази програма с Тестостерон и Метан ще осигури добро натрупване на мускулна маса с умерен риск от странични ефекти. Тестостерона е най-добрият препарат за покачване на мускулна маса сред инжекционните стероиди, а Метана сред оралните!. И двата обаче имат не само силни анаболни, но и силни андрогенни свойства. Затова, за предпазване от нежелани реакции сме добавили Нолвадекс, който ще предотврати евентуална поява на гинекомастия. А за излизане от цикъла, с цел запазване на придобитите резултати и предотвратяване на евентуални странични ефекти породени от естрогена е добавен Прегнил и Кломифен цитрат. 

С добър тренировъчен режим и добро хранене, тези който до момента не са приемали анаболни стероиди е възможно да покачат с до 7 - 10 кг теглото си. Цикъла с тестостерон и метан се прави на фона на добър тренировъчен и хранителен режим. Приемайте повече протеини и въглехидрати за да си набавите калории и не злоупотребявайте с прилива на сила (за да не се контузите).

Цикъла включва:

СедмицаТест. енантатМетанНолвадексПрегнилКломид
1250 мг.20мг /ден
2250 мг.30мг /ден10мг /ден
3250 мг.30мг /ден10мг /ден
4375 мг.30мг /ден10мг /ден
5375 мг.20мг /ден10мг /ден
6250 мг.10мг /ден
7250 мг.10мг /ден
8250 мг.10мг /ден
910мг /ден
105000 iu50 мг./ден
1150 мг./ден
1250 мг./ден

Избрали сме Тестостерон енантат на Вермодже във флакон, за да може да се изтегля толкова разтвор колкото е нужен за инжектиране. За тези които не са си поставяли инжекция, може да прочетат -> как се бие мускулна инжекция.

Как се приемат продуктите:

Тестостерона е във флакон който има 10 милилитра маслен разтвор, като във всеки 1 мл. има 250 мг тестостерон енантат. Това означава, че за 1 доза от 250 мг, трябва да се изтегли 1 мл. в спринцовка за мускулно инжектиране. Доза от 375 мг, както е в 4-та и 5-та седмица, трябва да се изтегли 1,5 мл в спринцовката. Приема веднъж седмично, например 250 мг или 1 мл. всеки понеделник.

Метана е в кутия от 100 таблетки. Приемайте дневната доза на два или три приема за деня, например 20 мг ги разделяте - сутрин преди хранене 1 таблетка и привечер преди хранене още една таблетка. 30 мг доза приемайте по 1 таблетка сутрин обед и вечер.

Нолвадекс е препарат който блокира естрогенните рецептори точно в мастните тъкани около зърната и ще предпазва от нежелани реакции. Приемайте го всеки ден по 1 таблетка! 

10 дни след последната инжекция с тестостерон, направете инжекция с Прегнил и започнете приема на Кломифен цитрат (1 таблетка на ден). Това е така наречената след стероидна терапия, която има за цел да повиши собственото производство на тестостерон и да запазите максимум от придобитите мускули.

Допълнителна информация за:

За тези които искат да са по-сигурни, може да взимат по 20 мг Нолвадекс на ден.

⇒ Други стероидни цикли с Тестостерон


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

Оценка 
п. Мускулна маса 2016-12-28

re:

Nolvadex е препарат който влияе на естрогенните рецептори около зърната, като ги блокира и по-този начин предпазва от гинекомастия!
Провирон е чист андроген, който увеличава тестостерона, но не чрез стимулирането му. По този начин и той се явява анти-естроген.
В случая с тестостерон, не е много удачно подмяна, понеже и тестостерона и метана са силно андрогенни, с вкарването на още андроген, може да се увеличат страничните ефекти свързани с ДХТ. Но след спиране на метана може да го включиш паралелно с нолвадекса.

 • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.
Оценка 
Александър 2016-12-25

Проектиран или нолвадекс

Интересувам се удачно ли е да се замени нолвадекс с провирон . може ли да се използват едновременно и има ли смисъл

  Споделете вашето мнение за продукта

  Цикъл с Тестостерон и Метан за начинаещи

  Цикъл с Тестостерон и Метан за начинаещи

  Цикъл с Тестостерон и Метан в умерени дози е много подходящ за начинаещи бодибилдери. Цикъла с тестостерон и метан има за цел да увеличи мускулната маса и силата, като очакваните резултати са прираст на маса от 6 до 10 кг.

  Пакетна цена: 144.80 лв. - спестявате 19 лв. 
  - Тестостерон енантат - 1 флакон
  - Метан Negen - 100 таб.
  - Прегнил 5000 iu - 1 бр. 
  - Кломид - 1 бр.
  - Нолвадекс - 60 таб.

  Споделете вашето мнение за продукта