Намалена цена! Добър цикъл за релеф с Туринабол, Стромба и Кленбутерол - бързо чистене на мазнини. Виж по-голямо

Цикъл за релеф с Туринабол, Стромба и Кленбутерол

Цикъл за релеф с Туринабол, Винстрол (стромба) и Кленбутерол за начинаещи в употребата на анаболни стероиди. Това е цикъл за чистене и намаляване на мазнините в комбинация с нисковъглехидратна диета, водещ до страхотни резултати. Схема, без риск от странични ефекти. 

Пакетна цена: 214 лв. - спестявате 30 лв.

Повече детайли

214,00 лв

244,00 лв

-30,00 лв

Информация за Цикъл за релеф с Туринабол, Стромба и Кленбутерол

Един страхотен Цикъл за релеф с Туринабол, Винстрол и Кленбутерол на таблетки. Подходяща схема за спортисти, начинаещи в използването на анаболи, както и за тези които не понасят инжекции.

Тази програма е комбинация с Кленбутерол и два силно анаболни и слабо андрогенни стероида, Туринабол и Винстрол (Стромба). Те не причиняват странични ефекти, като задържане на вода и преобразуване в естроген (ароматизация). Така че, добавяне на анти естрогени не е нужно. Подобно комбиниране е подходящо за тези които търсят ефективен и безопасен начин да постигнат добър релеф на мускулите. Този примерен цикъл за релеф е достатъчно сигурен и дори е подходящ за жени, но дозите на Стромба и Туринабол трябва да са максимум по 10 мг на ден.

Цикъла е фокусиран главно към постигане на добър релеф и запазване на мускулната маса под фона на ниско въглехидратна диета за намаляване на подкожните мазнини. Тук не може да очаквате увеличаване обема на мускулите, а да го запазите, като мускулатурата ще добие завършен и очертан вид без мазнини. Ако търсите покачване на чиста мускулна маса вижте пример на цикъл за чиста мускулна маса!
Основните разлики между цикъла за релеф и този за чиста маса, разбира се, не е само при избора на продуктите, но също така и в спазването на нискокалорична диета, допълнена с аеробни тренировки.

Ефектът от този цикъл за чистене и релеф

 • интензивно изгаряне на мазнини
 • запазване на мускулната маса
 • увеличаване на силата и енергията
 • добре изразен релеф на мускулите и повишена венозност
 • анти-катаболен ефект

В съчетание на този цикъл за релеф с високо протеинова - ниско въглехидратна диета и добър тренировъчен режим, ще се радвате на завидни резултати. Наблюдава се стабилно намаляване на подкожните мазнини, въпреки това силата се покачва, а мускулите стават твърди, плътни, добре очертани и релефни.

Максимални резултати могат да бъдат постигнати чрез спазване дозите на препаратите, нискокалорична диета и редовни силови и аеробни упражнения.

Продукти и схема към цикъл за релеф

Програмата за чистене на мазнини е съставена от Стромба (Винстрол на таблетки), Туринабол, Кленбутерол и Кетотифен. Много от вас може и да не са чували за последния препарат, но може да прочетат повече за Кетотифен. Освен това ще забележите, че приема не Кленбутерол е дълъг и без прекъсване... Точно затова сме добавили Кетотифена! Той не позволява на Клена да задръсти рецепторите!

Цикъла включва:

Цикъл за Релеф
Добър и много ефективен цикъл за релеф и чистене на подкожните мазнини.
СедмицаВинстролТуринаболКленбутеролКетотифенПрегнилКломид
130мг./ден30мг./ден
240мг./ден40мг. /ден- мкг./ ден
340мг./ден40мг./ден120мкг./ ден2 мг/ден
440мг./ден40мг./ден120мкг./ ден2 мг/ден
540мг./ден40мг./ден120мкг./ ден2 мг/ден
640мг./ден40мг./ден120мкг./ ден2 мг/ден
730мг./ден30мг./ден120мкг./ ден2 мг/ден
8- мкг./ ден2 мг/ден5000iu50мг./ден
950мг./ден
1050мг./ден

Как да се приемат препаратите:

Stromba: Дозата Винстрол приемайте на два пъти за деня преди хранене, през равен интервал време.

Turinabol: Дозата Туринабол приемайте на два пъти за деня преди хранене, през равен интервал време.

Clenbuterol и Кетотифен:

 • ден 1: 1/2 таблетка Клен - сутрин
 • ден 2: 1 таблетка Клен - сутрин
 • ден 3: 1.5 таблетки Клен - сутрин 1 таб, ранния следобед 1/2 таб.
 • ден 4: 2 таблетки Клен - сутрин 1 таб, ранния следобед 1 таб.
 • ден 5: 2.5 таблетки Клен - сутрин 1 таб, ранния следобед 1 таб, късния следобед 1/2 таб + 1 таб. Кетотифен преди лягане.
 • ден 6-44: 3 таблетки Клен - сутрин 1 таб, ранния следобед 1 таб, късния следобед 1 таб. + 2 таб Кетотифен преди лягане.
 • ден 45: 2.5 таблетки Клен + 2 таб. Кетотифен.
 • ден 46: 2 таблетки Клен + 2 таб. Кетотифен.
 • ден 47: 2 таблетки Клен + 2 таб. Кетотифен.
 • ден 48: 1.5 таблетки Клен + 1-2 таб. Кетотифен.
 • ден 49: 1 таблетка Клен + 1 таб. Кетотифен.

Не приемайте Кленбутерол вечер. Последната таблетка трябва да е до 16 -17.00 часа!

Действителна и подробна схема за прием на препаратите ще бъде приложена към продуктите!

Странични ефекти

 • тремор (треперене на пръстите)
 • изпотяване
 • безсъние
 • сърцебиене
 • "сухи" стави и сухожилия

Повечето странични ефекти на кленбутерол се изразяват само в началния етап на приема, след което се неутрализират от кетотифен. Необратими странични ефекти напълно отсъстват, така че на практика цикъла е безопасен. Тъй като Стромбата (станозолол) изсушава ставите, бъдете внимателни с тежестите и прилива на сила, понеже риска от нараняване на ставите и ставните връзки се увеличава. Преди тренировка загрявайте добре!

Допълнителна информация

В хода на програмата трябва да сте на ниско-въглехидратна диета, да правите интензивни тренировки последвани от кардио и достатъчно време за сън (най-малко 7-8 часа). Добре е да приемате протеин, BCAA аминокиселини, както и витаминно-минерални комплекси. Това значително ще подобри вашите резултати! За да се намали натоварването на черния дроб от приема на два орални стероида може да приемате магарешки бодил (Карзил) по време на курса и 10-на дни след приключването му. 

Информация за всеки препарат:


Материалите в сайта са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, подбуди или препоръки. Предоставената информацията (Странични ефекти от анаболни стероиди) достатъчно добре описва негативите от употребата на допингови средства, така че на нейна база потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Потребителите следва да се консултират с доктор преди да прибягват до каквито и да е препарати. Решението за покупка, прием и употреба на анаболно андрогенни стероиди е единствено и само на потребителя и сайта не носи отговорност за него.

Мнения и коментари

Оценка 
п. Мускулна маса 2016-12-07

re: помощ

Цикъла е достатъчно анаболен за да се допълва с още един силно анаболен и слабо андрогенен препарат. По-удачно е да добавиш тренболон и да оставиш дозите така както са!

 • 2 от 2 човека смятат, че това ревю е полезно.
Оценка 
Васил 2016-11-28

Помощ

Мога ли да вкарам и примаболан,стромба и туринабол хапове и по колко милиграма трябва да пия от всички 110кг 190см

 • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.
Оценка 
М. М 2016-05-18

re: цикъл за релеф

Направи още една седмица най-много, после направи почивка от клена!

 • 2 от 2 човека смятат, че това ревю е полезно.
Оценка 
Тодор В 2016-05-14

цикъл за релеф

В четвърта седмица съм и резултатите са вече добре видими и съм много доволен. Искам да питам дали може да продължа кленбутерола и кетотивена с поне две седмици за да задържа релефа.

 • 1 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.

Споделете вашето мнение за продукта

Цикъл за релеф с Туринабол, Стромба и Кленбутерол

Цикъл за релеф с Туринабол, Стромба и Кленбутерол

Цикъл за релеф с Туринабол, Винстрол (стромба) и Кленбутерол за начинаещи в употребата на анаболни стероиди. Това е цикъл за чистене и намаляване на мазнините в комбинация с нисковъглехидратна диета, водещ до страхотни резултати. Схема, без риск от странични ефекти. 

Пакетна цена: 214 лв. - спестявате 30 лв.

Споделете вашето мнение за продукта